Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, că această victorie este una mare şi că returul va fi la fel de deschis şi dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o victorie mare. Craiova e o echipă foarte bună, care ne-a dominat în primele 20-30 de minute. Le-am zis jucătorilor la pauză să iasă la luptă şi cred că s-a văzut asta. Suntem fericiţi. Al doilea meci va fi la fel de deschis, la fel de greu. Dar oricum e foarte bine. Mi-a fost mai greu astăzi să văd pe cine las afară. Am lot. Şi luni cu Astra o să fie la fel. Nu e nimic jucat, sunt două meciuri. Sunt rezultate imprevizibile. Vom vedea. Avem nişte meciuri atât de tari.. E frumos. În play-off e frumos”, a spus Hagi la Digi Sport.

El a vorbit şi despre transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax Amsterdam: “Sper ca Răzvan Marin să câştige respectul şi postul de titular. Ştie fotbal mult şi mă bucur că a ajuns acolo. Eu cred în el, după mine l-aş băga totdeauna”

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Viitorul, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, în care a condus cu 1-0. Oltenii au deschis scorul în minutul 5, prin Bancu. Pentru FC Viitorul au marcat Houri ’77 şi Rivaldinho ’89.

Miercuri, în primul meci din semifinale, Astra Giurgiu a învins în deplasare CFR Cluj, scor 3-1.

Partidele retur vor avea loc 23-25 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.