Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după meciul cu FCSB, scor 1-4, că el pregătise altfel jocul, dar totul s-a rupt odată cu eliminarea lui Virgil Ghiţă în minutul 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi s-a întâmplat un lucru pe care nu l-am gândit. E greu să joci din minutul cinci cu un om în minus. Pregătisem altfel, dar din păcate totul s-a rupt prin acea eliminare. Apoi pentru noi totul a fost foarte dificil, cu toate că majoritatea au încercat, şi-au dorit… Ghiţă a făcut o greşeală foarte mare, a dublat, dar stă la coadă. I-am spus: Ai fost titular, acum stai la rând. De la eliminare Steaua a avut un mare avantaj. O înfrângere usturătoare, dar asta este…”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică aproape de la început. Portarii titulari ai celor două echipe au fost înlocuiţi pe parcursul partidei din cauza unor probleme medicale.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golurile au fost marcate de Ionuţ Vână ’72 pentru Viitorul şi Florinel Coman ’45, Dennis Man ’52, Daniel Benzar ’82 şi Raul Rusescu ’89 pentru FCSB.

În minutul 5, de la FC Viitorul a fost eliminat Virgil Ghiţă pentru o intervenţie la Coman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.