Managerul FC Farul, Gheorghe Hagi, a anunţat, marţi, într-un comunicat, că a primit o ofertă din partea preşedintelui FRF pentru postul de selecţioner, dar nu este posibil atâta timp cât este acţionar majoritar la un club din Liga 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am primit o ofertă din partea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner al Naţionalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1, nu aşa cum s-a speculat că am refuzat ! Doresc succes echipei României şi noului selecţioner în atingerea obiectivelor", susţine Gheorghe Hagi.
 
Echipa naţională a rămas fără selecţioner după ce Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua, contractul său expirând. El nu a reuşit să califice naţionala la Cupa Mondială din Qatar, din 2022.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.