Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2, că elevii săi au primit foarte uşor cele două goluri şi că jucătorii pe care i-a introdus pe teren pe parcursul jocului au "adus mai multă confuzie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut momente bune, dar am luat nişte goluri foarte foarte uşoare. Jucătorii care au intrat au adus mai multă confuzie. Eu am făcut schimbările, eu sunt de vină, dar nu a fost ce trebuie. Ultimele 20 de minute, jumătate de oră, am fost confuzi. Până atunci lucrurile au fost bune", a spus Hagi la Digi Sport.

El a precizat că în această iarnă FC Viitorul va crea o strategie pentru echipă. "Vom crea ostrategie să vedem ce putem face, pentru că e un an în care vom suferi. Am ratat din doi metri, nu ştiu câte ocazii au fost".

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Nicolae Dică a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Gnohere.

Golurile au fost marcate de Man '20 şi Momcilovici '65.

În minutul 43, de la FCSB a fost eliminat Gnohere pentru că l-ar fi lovit pe Ţucudean. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.