Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, că a fost un joc de nivel european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci foarte frumos. Suntem echipe cu stil de joc agresiv, vrem să avem posesia. În ultimul timp avem noi mai multă şansă, câştigăm noi, jucătorii noştri sunt mai inspiraţi. A fost un meci de nivel european. Două echipe frumoase, care arată bine. Doar că noi suntem mai inspiraţi”, a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a vorbit şi despre prezenţa lui Rivaldo, inclusiv participarea brazilianului la antrenamentul de vineri. “Mă bucur că a venit Rivaldo, e o plăcere deosebită. Ne-a motivat, am înţeles că se mişcă în fiecare zi, ca Popescu. Să fie aici cu noi pentru noi e o onoare. Ne-a adus entuziasm. Jucătorii ieri la început erau emoţionaţi, inclusiv eu”, a afirmat Hagi.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Lovitura de start a fost dată de celebrul Rivaldo, al cărui fiu este legitimat la gruparea constănţeană.

Golurile Viitorului au fost înscrise de Ianis Hagi şi Rivaldinho. După meci, FC Viitorul a postat pe Twitter o fotografie cu Rivaldo, Rivaldinho, Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, cu mesajul “Rivaldinho şi Ianis Hagi îi fac din nou mândri pe seniori”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.