Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, că meciul Farul cu FC U Craiova 1948, scor 1-1, a fost unul bun, ambele echipe dorind să construiască. De cealaltă parte, Adrian Mutu a afirmat că, deşi nu îi place să vorbească de arbitraj, parcă arbitrii iau prea uşor decizii în defavoarea formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A ieşit un meci bun, construim şi noi şi ei. Noi am produs fotbalul, important e că am crezut, mergem în continuare înainte. Vine pauza, e binevenită, jucăm un amical cu Galatasaray duminica viitoare, le dăm şansă şi altor jucători. Trebuie să muncim, azi am făcut un meci bun, sunt mulţumit, dar trebuie să fim mai eficienţi. Craiova este o echipă bună, puternică", a declarat Hagi la televiziunile care transmit Liga I.

"A fost un meci frumos, a avut ritm. S-a jucat un fotbal deschis. Nu vreau să vorbesc iar de arbitraj, dar parcă anumite decizii se dau prea uşor în defavoarea noastră. Nu ştiu dacă a fost penalti sau nu, s-a dat prea uşor. Cred că rezultatul a fost echitabil. La Craiova vrem performanţă, încet, încet, presiune există, dar este peste toţi antrenorii", a spus Mutu.

Formaţia FC U Craiova 1948 a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a VII-a a Ligii I.

Pentru craioveni a marcat Bălan '48, iar pentru Farul a înscris Petre '83 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.