Guvernul britanic îi va permite clubului Chelsea Londra să vândă din nou unele bilete, după ce a revizuit termenii licenţei speciale acordată grupării, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubului i s-a interzis vânzarea de bilete după ce patronul Roman Abramovici a fost sancţionat de autorităţi în contextul invadării Ucrainei de către Rusia.

Acum, Chelsea are permisiunea să primească 30 de milioane de lire sterline de la compania mamă, Fordsam, pentru a-şi acoperi cheltuielile.

În plus, clubul poate vinde bilete pentru Liga Campionilor, însă nu va primi banii. Veniturile vor merge la UEFA.

Chelsea nu poate vinde bilete pentru meciurile de acasă din Premier League, însă fanii din deplasare pot cumpăra acum bilete.

De asemenea, fanii echipei londoneze vor putea asista la semifinala FA Cup cu Crystal Palace, luna viitoare.

Chelsea poate vinde bilete şi pentru meciurile echipei feminine a clubului.

Licenţa revizuită prevede că Chelsea trebuie să transfere sumele obţinute din vânzarea de bilete “unei a treia părţi”. Fundaţiile ar putea beneficia de venituri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.