Fostul internaţional spaniol Jose María Gutiérrez Hernández "Guti" va avea prima experienţă de antrenor principal, el fiind numit la conducerea tehnică a formaţiei din liga a doua Almeria, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 43 de ani, Guti preia o echipă aflată în poziţie bună pentru promovarea în LaLiga. Andaluzii sunt pe locul 2, direct promovabil, în clasament, cu 24 de puncte după 14 etape, la egalitate cu Fuenlabrada, de pe locul 3, care duce la baraj. Lider este Cadiz, cu 34 de puncte.

Însă Almeria a înregistrat o victorie şi cinci egaluri în ultimele opt meciuri, astfel că gruparea s-a despărţit de antrenorul Pedro Emanuel.

Fostul mijlocaş al echipei Real Madrid a fost ultima dată secundul lui Şenol Guneş la Beşiktaş. Înainte, Guti a lucrat în cadrul centrului de copii şi juniori al clubului Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.