Tehnicianul formaţiei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că este foarte mândru de prestaţia jucătorilor săi la meciul cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci bun de fotbal, între două echipe cu foarte mulţi jucători de calitate. Am câştigat, ne vom odihni, vom juca la Leeds (sâmbătă, în campionat), şi vom merge în Spania săptămâna viitoare. Pentru a câştiga această competiţie, trebuie să luaţi rezultatele aşa cum vin. Am fi putut avea un rezultat mai bun, dar trebuie să jucăm foarte bine în ambele meciuri. Pe primul l-am jucat foarte bine, va fi un bun test de personalitate pentru echipă. Nu mă plâng de rezultat sau de performanţă, sunt atât de mândru de felul în care a jucat echipa mea, am încercat totul pentru a câştiga, am fost foarte curajoşi cu şi fără minge. Nu aş spune că am meritat mai mult pentru că rezultatul este ceea ce este, dar am jucat foarte bine. Ştiam din start că vor fi două meciuri şi chiar şi cu un rezultat mai bun azi ar fi trebuit să facem un meci foarte bun la Bernabeu", a spus Guardiola.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Au marcat: De Bruyne '2, Gabriel Jesus '11, Foden '53, Silva '74 / Benzema '33, '82 (p), Vinicius '55..

 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.