Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat pentru BBC Sport că este incredibil că formaţia sa a obţinut un trofeu în acest an, Cupa Ligii Angliei, şi rămâne în cursă pentru încă trei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guardiola consideră că echipa nu ar trebui să fie judecată după trofee, ci în funcţie de parcursul constant din competiţii.

“Oamenii spun că vom câştiga trei sau patru trofee, iar atunci când pierdem într-o competiţie, ei zic că este un mare eşec pentru Manchester City. După ce am realizat în sezonul trecut, cel mai incredibil este că acum luptăm pentru tot. Cel mai important pentru club este să aibă mentalitatea de a fie acolo până la final şi sĂ lupte pentru trofee în acest moment al sezonului. Este important pentru viitor, pentru noii jucători şi antrenori care vor veni, că pot învăţa de la acest grup de jucători care nu renunţă niciodată şi luptă pentru fiecare meci şi trofeu, până la final”, a spus Guardiola.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anul trecut, echipa Manchester City a câştigat campionatul Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

La 24 februarie, Manchester City a câştigat la lovituri de departajare Cupa Ligii Angliei, scor 4-3 cu Chelsea.

În Premier League, City este lider în clasament, iar în Liga Campionilor echipa este calificată în sferturile de finală, fază în care va întâlni Tottenham Hotspur. În Cupa Angliei, Manchester City s-a calificat sâmbătă în semifinale, trecând cu scorul de 3-2 de Swansea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.