Tehnicianul formaţiei Manchester City, Josep Guardiola, a confirmat că secundul său Mikel Arteta discută pentru preluarea echipei Arsenal, aşa cum a scris presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem şansa de a-l avea la noi, este un tip incredibil, un manager bun, cu o etică desăvârşită. De altfel de asta l-am şi adus. El discută cu Arsenal, nu ştiu ce va fi, dar miercuri sigur va fi alături de noi", a declarat Guardiola.

Manchester City joacă, miercuri, cu echipa Oxford, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

Fost jucător la Arsenal în perioada 2011/2016, Mikel Arteta se află pe lista scurtă a antrenorilor doriţi de Arsenal.

După demiterea lui Unai Emery, Arsenal este condusă de Freddie Ljungberg, însă presa engleză notează că oficialii vor să aducă rapid un antrenor principal, iar alegerea lor este Arteta.

Deşi îşi doreşte să devină principal, Arteta vrea asigurări pentru un proiect pe termen lung şi doreşte să aibă în continuare relaţii bune cu cei de la Manchester City şi Pep Guardiola.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.