Antrenorul Pep Guardiola a arătat motive de nemulţumire şi după ce echipa lui, Manchester City, s-a impus în deplasare, scor -0, cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne apărăm cu mingea şi trebuie să avem grijă de balon mai bine decât am făcut-o astăzi. Una dintre regulile principale pe care le am este că, atunci când ai mingea, încearcă să o dai tipului care poartă acelaşi tricou ca tine. Acesta este primul lucru. După, vom vedea ce se întâmplă. Când sunt singuri şi au pierdut mingea nu are sens şi asta s-a întâmplat de multe, multe ori. Diferenţa dintre cele două echipe nu a fost 0-5, asta e sigur”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă de după meci.

Totuşi, tehnicianul spaniol şi-a nuanţat afirmaţiile, precizând că trebuie analizat jocul în ansamblu, nu numai rezultatul.

"Nu mă înţelegeţi greşit, sunt mai mult decât încântat. Ştiu cât de dificilă este această competiţie. Să câştigi cu 5-0 este fantastic. Astăzi am fost eficienţi. Golurile au venit constant şi atunci când se întâmplă asta e greu pentru rivali. Dar nu am fost foarte buni în faza de construcţie. Ne-am apărat bine şi am obţinut un rezultat incredibil. Dar avem datoria ca antrenor şi ca echipă să analizăm modul în care jucăm individual şi colectiv. Nu doar rezultatul", a spus el.

Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat: Mahrez '7, '44, Bernardo Silva '17, Foden '32, Sterling '58.

Returul va avea loc 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.