Grupul Ineos, deţinut de Sir Jim Ratcliffe, vrea să preia controlul asupra operaţiunilor de fotbal ale clubului Manchester United de la familia Glazer, dacă se aprobă o ofertă de 25% în valoare estimată de 1,3 miliarde de lire sterline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miliardarul britanic este din ce în ce mai încrezător în asigurarea a ceea ce speră că va fi prima etapă a unei eventuale achiziţii.

BBC a fost informat că principalul său rival - bancherul qatariot şeicul Jassim bin Hamad Al Thani - s-a retras din procesul de cumpărare a lui United.

El nu a reuşit să se ridice la nivelul evaluării Glazers cu oferta sa de 100% şi a devenit frustrat de cerinţele acestora.

Ambele grupuri au depus oferte de aproximativ 5 miliarde de lire sterline.

Nu este clar cum ar fi structurată o participaţie minoritară a Ineos şi dacă familia Glazer ar accepta-o.

Potrivit BBC Sport, joi va avea loc o şedinţă a consiliului de administraţie al lui United, în timpul căreia este posibil ca acordul să fie finalizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.