Gruparea Manchester City a fost amendată, luni, cu 120.000 de lire sterline (aproximativ 140.000 de euro) pentru atitudinea jucătorilor săi faţă de arbitru în meciul cu Tottenham (3-3), din 3 decembrie, din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi jucători ai clubului s-au năpustit asupra lui Simon Hooper chiar la finalul meciului, criticându-l vehement pentru că fluierat un fault lui Erling Haaland, fără a-i lăsa avantaj, deşi norvegianul, care fusese faultat de un jucător de la Tottenham, se ridicase şi îl lansase pe Jack Grealish în adâncime. Atacantul norvegian, furios pe arbitru în acel moment, a continuat să îl atace după fluierul final şi apoi a postat pe reţelele sale de socializare un videoclip cu acţiunea contestată, însoţit doar de cuvintele WTF (Ce naiba a fost asta?).

"Este un pic dezamăgit. Chiar şi arbitrul, dacă ar fi jucat astăzi pentru Manchester City, ar fi dezamăgit", a comentat Pep Guardiola, adăugând că el însuşi a fost surprins de decizia lui Cooper.

Într-un comunicat în care a anunţat sancţiunea, Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a precizat, luni, că "Manchester City FC a recunoscut că nu a reuşit să-i facă pe jucătorii să nu se comporte astfel în minutul 94".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.