Meciul dintre liderul Union Saint-Gilloise şi Beerschot, ultima clasată, din etapa a XXXIV-a a campionatului Belgiei, ultima a sezonului regulat, a fost oprit definitiv, în minutul 84, din cauza incidentelor provocate de suporterii oaspeţilor. Liga belgiană a decis să amendeze clubul Beerschot cu 50.000 de euro în urma acestor incidente, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deocamdată nu s-a luat o decizie privind analizarea incidentelor, fiind posibil ca Union Saint-Gilloise să primească victoria la masa verde

 

În finalul partidei, suporterii echipei Beerschot, care a retrogradat în liga secundă, au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren, iar unii dintre ei chiar au intrat pe suprafaţa de joc, cu scopul de a merge în sectorul ocupat de fanii echipei gazdă.

Poliţia a intervenit pentru evacuarea suporterilor de pe teren, dar arbitrul partidei a considerat că securitatea jucătorilor nu mai este asigurată şi a decis ca jocul să nu fie reluat.

Pro League are un lider surprinzător în acest an, pe Union Saint-Gilloise. Este pentru prima dată în fotbalul belgian când o nou-promovată conduce în clasament după sezonul regulat.

Union SG a acumulat 75 de puncte, în timp ce a doua clasată, Club Brugge, are 72 de puncte. În play-off-ul pentru titlu au mai obţinut calificarea Anderlecht, 64 de puncte, şi Antwerp, 63 de puncte.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.