Fotbalistul Gheorghe Grozav a declarat, sâmbătă, la o zi după ce Dinamo a anunţat încetarea raporturilor contractuale cu el, că îi pare rău că i-a dezamăgit pe suporterii dinamovişti, dar a precizat că nu a executat lovitura de departajare de la meciul de Cupă “la mişto” şi că nu el a cerut să se despartă de gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ieri toată lumea a încercat să mă sune, dar am vrut să mă liniştesc puţin. Eu nu vreau să vorbesc rău despre Dinamo în aceste momente delicate pentru că nu îmi stă în fire să o fac. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, pentru că am venit la Dinamo să ajut. Îmi pare rău că am dezamăgit mulţi suporteri ai lui Dinamo care au avut încredere în mine, de asta regret. Viaţa merge înainte. Eu ales să execut penaltiul în acel mod. E un mod de a executa. Eu niciodată nu o să iau la mişto suporterii dinamovişti, pentru că nu de asta am venit la Dinamo. Am ales să execut aşa, nu mi-a ieşit, dar niciodată nu voi la la mişto suporterii dinamovişti sau clubul Dinamo”, a spus Grozav la Digi Sport.

El a vorbit şi despre discuţia sa de vineri cu Alexandru David. “David a spus ce a spus, m-a pus într-o lumină proastă ca şi cum eu am executat la mişto acel penalti. I-am spus doar că e un mod de a executa, bine nu în modul în care am bătut eu. Bine, am mai ratat dar am mai şi marcat din acel procedeu. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe suporterii dinamovişti. Domnul David dacă m-a întrebat în birou eu ce-aş face în locul lui, i-am spus sincer că dacă nu poate să lase pe cineva mai bun”.

Grozav speră ca Dinamo să revină “acolo unde îi este locul”. “Nu Grozav a cerut rezilierea, Dinamo i-a reziliat contractul lui Gicu Grozav. Eu ştiam când am semnat cu Dinamo în ce situaţie era Dinamo. Nu sunt un laş, nu plecam de bunăvoie, eu rămâneam până muream împreună, mi-am asumat că e o situaţie foarte grea. Chiar nu renunţam eu. N-am fost şi nu voi fi niciodată un laş. Le doresc numai bine, succes şi sper să o scoată la capăt. Rednic a spus după meci că eu îmi bat joc de el şi i-am spus că niciodată n-aş putea să-mi bat joc de el, că îl respect. La mine s-a văzut cel mai urât. Toată lumea a spus că am tras la mişto. Îmi asum, dar coloana mea va rămâne dreaptă mereu, o să ies cu capul sus. Nu mi-am bătut joc şi îmi pare rău pentru suporterii dinamovişti”, a afirmat fotbalistul.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

Vineri seară, preşedintele CA al FC Dinamo, Alexandru David, i-a criticat dur pe jucătorii dinamovişti. Despre Gheorghe Grozav, el a spus că a fost o bătaie de joc ceea ce a făcut: “Gicu Grozav ce a făcut aseară este o bătaie de joc. Când îţi baţi joc de noi, asta este. I-am spus în faţă. Mi-a zis că se mai bat aşa penaltiurile. Ce vrei tu să-mi demonstrezi executând scăriţă la ulitmul penalti? Şi dacă ieşea, ce făceam? Ne urcam pe garduri?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.