Goran Ivanisevici, într-un interviu pentru TennisMajors, s-a declarat dezamăgit de lipsa de popularitate suferită de jucătorul său, Npvak Djokovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că majoritatea îl va susţine pe Nadal. Credeam că 80%, dar s-a constatat că 99,9% dintre cei prezenţi şi-au dorit ca spaniolul să câştige", a spus el, scrie lefigaro.fr.

Şi mai rău, o parte din publicul parizian a ajuns chiar să-l huiduiască pe sârb, lucru pe care Ivanisevic îl consideră „nedrept” pentru un jucător la fel de legendar precum Djoko. "Nu există niciun motiv pentru care Novak, un jucător care este numărul 1 în lume. şi are 20 de titluri de Grand Slam, fie huiduit, că îţi place sau nu, trebuie să-l respecţi. Nu ştiu ce a simţit el, dar s-a obişnuit cu asta, aşa că ar trebui să ştie cum să se descurce sau nu poate fi o scuză'.

În ciuda acestor incidente, Goran Ivanisevici a ţinut să-l felicite şi pe Rafael Nadal pentru victoria sa şi nu pune eşecul potejatului său exclusiv pe publicul de la Porte d'Auteuil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.