Tehnicianul Goran Djuricin a declarat, joi seară, că eşecul din meciul cu FCSB, scor 1-2, este cel mai fericit din viaţa sa, deoarece, în urma acestui rezultat, echipa Rapid Viena a reuşit calificare în grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În prima repriză am reşsimţi presiunea, am jucat cu teamă, am fost nervoşi. FCSB a pus o presiune foarte mare, până în momentul nefericit când au făcut 2-0. La pauză am vorbit şi am decis să nu mai facem acel tiki-taka din apărare, să ieşim mai mult la joc şi am reuşit să ne calificăm. Este cea mai fericită înfrângere din viaţa mea. Nu mă aşteptam la acel cadou al portarului, îi mulţumesc, dar am avut şi noi ocazii importante. Greşelile se pot întâmpla şi la acest nivel. Cred că a fost o calificare meritată cu siguranţă. Norocul a contat şi el în această calificare, dar după cum stiţi, 40 la sută din goluri sunt marcate cu ajutorul norocului", a declarat Goran Djuricin.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1, dar în tur a pierdut, scor 1-3. În minutul 90+1, Bălaşa a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '12 şi Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.