Gonçalo Ramos, atacantul lusitan de la PSG, a fost afectat de o infecţie virală majoră la sfârşitul anului 2023, care a necesitat spitalizare, a dezvăluit marţi ziarul portughez Record. Jucătorul ar fi slăbit şase kilograme, pe lângă alte complicaţii, care acum au fost rezolvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problema de sănătate nu a fost dezvăluită de clubul PSG şi nici de jucător. Infecţia i-a afectat atât pregătirea, precum şi performanţele sale pe teren, Ramos având doar un minut jucat în luna decembrie, împotriva lui Metz, pe 20 decembrie (victorie cu 3-1). După finalul turului, Gonçalo Ramos a fost internat în spital în timpul călătoriei sale în Portugalia, de Crăciun, când starea de sănătate a jucătorului s-a deteriorat.

Conform cotidianului Record, PSG i-ar fi cerut atunci Benficăi, clubul de la care Gonçalo Ramos a fost plecat la parizieni vara trecută, să-i ajute cu logistica şi monitorizarea atacantului. O cerere care a fost acceptată de portughezi. Revenit la antrenament după pauză şi internare, Gonçalo Ramos a evoluat împotriva lui Revel, în Cupa Franţei, pe 7 ianuarie (victorie cu 9-0), un moment când era încă slăbit. Acum, portughezul este practic recuperat şi revine cu scopul de a lupta pentru un loc în formaţia de start a PSG. Gonçalo Ramos a jucat 19 meciuri în acest sezon, dintre care 10 titular. A marcat 4 goluri şi a acordat un assist.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.