Fotbalistul echipei Maccabi Petak Tikva, Habib Habibou, a fost protagonistul unei faze insolite la meciul cu Maccabi Netanya, disputat sâmbătă, în etapa a zecea a campionatului Israelului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Habibou a marcat unicul gol al partidei, în minutul 87. El se afla în apropierea porţii gazdelor, ajutând un coechipier care era întins pe gazon, în momentul în care a văzut că mingea ajunge în zona în care se afla, astfel că a profitat, s-a ridicat rapid şi a trimis balonul în poartă.

“Dumnezeu nu doarme. Ajută-ţi prietenul şi îţi va da mai mult”, a scris Habibou pe Twitter după meci, distribuind filmuleţul cu golul marcat de el.

Imaginile cu Habibou marcând au fost distribuite de numeroase ori pe Twitter, cu comentarii de genul “un candidat serios pentru premiul Puskas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.