Fotbalistul echipei Chelsea, Olivier Giroud, a declarat miercuri seară, după câştigarea Ligii Europa, că este foarte mândru de faptul că a obţinut acest trofeu, succes venit la zece luni după ce s-a impus cu naţionala Franţei la Cupa Mondială, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este ceva deosebit să câştig un trofeu european la zece luni după ce am câştigat Cupa Mondială. Sunt foarte mândru că am câştigat al doilea trofeu cu Chelsea în doi ani. Sper că vor veni şi altele. A fost o seară specială pentru mine. Sunt mulţumit şi mândru că fac parte din această echipă, care merita să câştige ceva în acest an”, a spus Giroud.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Liga Europa, învingând în finala de la Baku rivala din Premier League Arsenal Londra, cu scorul de 4-1.

Giroud a încheiat competiţia pe primul loc în topul marcatorilor, cu 11 reuşite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.