Gimnasta clubul Steaua Bucureşti, Ana Maria Bărbosu a obţinut luni seara, alături de echipa feminină a României, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Mondialele de la Antwerp, echipa României s-a clasat pe locul 10, unul sufficient pentru a primi biletele pentru competiţia găzduită în 2024 de capitala Franţei. “Această calificare reprezintă rasplata pentru tot efortul depus în acest sport”, a declarat azi, Ana Maria pentru contul oficial de Facebook al Clubului Steaua Bucureşti.
 
Tot luni seară sportiva în vârstă de 17 ani s-a calificat şi în finala de la individual compus, care va avea loc vineri, 6 octombrie. “În finala de la individual compus îmi propun să intru fără presiune şi să îmi fac exerciţiile pe care ştiu foarte bine că le-am antrenat”, a completat Ana Maria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.