Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va renunţa la serviciile jucătorilor Alexandru Stan, Andrei Marc şi Lukasz Gikiewicz. .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Stan, polonezul şi cu Marc. Nu au ce să mai facă ei. Stan rămâne la noi, să îi dau o pâine. O să se antreneze la bază”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că FCSB va aduce doi jucători: pe Alexandru Paşcanu şi Adrian Rus. ”Vor mai veni doi jucători, e vorba de cei doi fundaşi centrali, Paşcanu şi Rus. Vreau să-i am la mine în ogradă şi să-i cresc, pentru că sunt de mare potenşial. În plus şi aveam nevoie pentru că suferim de ani la acest capitol, al fundaşilor centrali. Puteam să-i am deja pe Burcă şi pe Cestor, dar m-am luat după MM şi nu i-am mai luat. Aia e. Acum, îi aduc pe cei doi”, a adăugat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.