Gigi Becali şi tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, au fost penalizaţi cu câte 100.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după analizarea plângerilor grupării ardelene şi FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, ce doi au primit câte un avertisment.

“FC CFR 1907 Cluj – FC FCSB – Plângere – Admite în parte plângerea formulată de către FC CFR 1907 Cluj. În temeiul art. 12, art. 14 bis, 15, coroborat cu art. 20, raportate la art. 52.5, cu aplicarea art. 9, alin. 1.1 si 4, toate din RD, se sancţionează dl. George Becali cu “Avertisment” şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

FC FCSB – FC CFR 1907 Cluj – Plângere – Admite în parte plângerea formulată de către FC FCSB. În temeiul art. 12, art. 14 bis si 15, coroborat cu art. 20, raportate la art. 52.5, cu aplicarea art. 9, alin. 1.1 si 4, toate din RD, se sancţioneaza dl. Dan Petrescu cu “Avertisment” şi penalitate sportivă de 100.000 lei”, sunt deciziile Comisiei de Disciplină.

FCSB a cerut Comisiei de Disciplină a FRF depunctarea echipei rivale la titlu CFR Cluj şi suspendarea antrenorului acesteia, Dan Petrescu, pentru 16 etape, în urma unor declaraţii ale tehnicianului, considerate a prejudicia imaginea fotbalului românesc.

Această plângere a fost făcută după ce gruparea ardeleană a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţii ale lui Gigi Becali care, în opinia clujenilor, afectează imaginea fotbalului românesc, prin criticile aduse arbitrilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.