Gigi Becali consideră că selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, are ceva cu el şi de aceea nu-l titularizează pe atacantul FCSB Florin Coman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu l-am lăsat pentru echipa naţională. Numai că Dumnezeu i-a arătat astăzi, puţin. Nu te mai juca cu băiatul ăsta care te-a califcat. Ăsta ne-a califcat pe noi, Coman. Nu acum, în grupe. Dumnezeu i-a arătat dreptatea. Mirele, fii drept! Chiar dacă ai tu cu naşul ceva, fii drept. Şi i-a demonstrat Dumnezeu. Şi acum cred că o să fie drept. Ştiu eu ce are el, de ce nu-l bagă pe Coman? De ce nu joci cu Comna, că e cel mai bun jucător al nostru. Bine, probabiul e mai bun ăsta, atacantul, cum îl cheam,ă, Puşcaş. Bine că a ieşit, dar vreau să zic", a declarat Becali, la Digi Sport.

Rădoi a avut prima experienţă de antrenor la Steaua, în a doua jumătate a anului 2015, fiind demis de patronul Gigi Becali.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.