Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs pentru că l-a considerat părtinitor, afirmând că arbitrul din Carei şi-a dat doctoratul în faţa lui la meciul cu CFR Cluj şi şi-a spălat toate păcatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima şi prima dată vreau să-mi cer iertare lui Kovacs. De 10-15 ani spun că e arbitru mare. Acum vreau să-mi cer iertare pentru că am avut suspiciuni. A demonstrat că este şi corect, mare era. A şters toate suspiciunile de pe umerii lui. Ăsta era un meci esenţial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Adică nu mai poate nimeni să se uite la Kovacs şi să spună că nu e drept. El a demonstrat deptatea lui aseară. El, aseară, a şters toate păcatele. Şi dacă a avut ceva păcate, pentru mine le-a şters pe toate cu ce a făcut aseară. Adică, foarte demn, foarte drept, foarte corect, foarte vigilent, foarte profesionist. (n.r. - despre crticile lui Dan Petrescu la adresa lui Kovacs) Trebuie să-l înţelegem şi pe Dan Petrescu. Ei, antrenorii, aşa sunt, subiectivi. De aseară, orice ar face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliţă. A dat doctorat în faţa mea şi e doctor şi eu nu mai scot niciodată vreo vorbă în faţa lui", a declarat Becali, la Pro Arena.

Becali a estimat la 55-40-5 şansele la titlu ale echipelor FCSB, CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova în acest moment.

"Ei (n.r. - CFR Cluj) nu mai sunt echipa aia puternică, e adevărat, experienţa o au, dar nu mai au forţa aia pe care o aveau, în faţa unei echipe tinere ca a noastră trebuie să alergi mult la fotbal. Acum şi Craiova, atâta timp cât se poate... Eu zic că dacă Craiova câştigă toate meciurile e campioană. Sper să jucăm demonstrativ în ultima etapă (n.r. - cu CFR Cluj). Îi bate viitorul şi Craiova şi la revedere, e demonstrativ. Dacă e să dau procente, o să zic de Craiova 5 la sută, după aia o să zic 55 la sută noi şi 40 la sută CFR", a precizat el.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte. Este prima victorie a FCSB pe terenul echipei CFR Cluj după opt ani.

Golul a fost marcat de Octavian Popescu ‘74.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.