Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu va mai investi bani în echipă, ci aceasta va trebui să se autofinanţeze. El este dezamăgit după remiza echipei cu Sepsi, scor 0-0, care lasă FCSB la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce am văzut aseară, am avut sentimentul, nu am mai trăit niciodată acest sentiment. Eu dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal. Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luaţi voi, mă, banii şi jucaţi-vă. Nu, că nu sunt idiot şi nici arab. Cum să dai banii tăi la nişte jucători care bagă mingea în poartă? Şi pentru că nu sunt cretin, faptul că ne-a dominat Sepsi, înseamnă că în cupele europene nu pot să fac faţă şi nu pot să fac bani. Nu mă las de fotbal, dar va fi un altfel de strategie. Eu bani nu mai risc deloc.. Am vorbit cu Budescu şi i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm şi cu Keşeru ca să încheiem cu el. Şi o să jucăm cu jucătorii ăia, locul 5,7, 9, 10 , ce o vrea Dumnezeu. Cum să te baţi în Europa dacă te bate Sepsi? Pe noi Sepsi ne-a bătut aseară, nu am făcut egal, că trebuia să fie 2-3 la 0.  Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man şi Moruţan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat”, a spus Gigi Becali la PRO X.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, ultima din 2021. Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

Luni se dispută ultimele două partide din 2021, FC U Craiova - CS Mioveni (17.30) şi Dinamo - Farul (20.30).

Clasament: 1 - CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 47, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32.

Sepsi ocupă locul 10, cu 26 de puncte.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.