Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, că tehnicianul Gheorghe Hagi trebuie să înţeleagă că nu trebuie luată în calcul relaţia lor naş-fin în fotbal. El a precizat că nu a făcut nimic ilegal sau imoral şi că FCSB a cerut la TAS o judecată dreaptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gică trebuie să înţeleagă un lucru. Noi suntem naş-fin, dar la fotbal e război. Noi nu trebuie să includem relaţia noastră în fotbal. Aici lupţi cu toate armele. Gică nu e un om pătimaş, rău, o să treacă peste şi vom uita. Probabil în jumătate de an sau un an-doi. Eu nu am făcut nimic ilegal sau imoral. Pentru a te supăra pe cineva, trebuie să fi făcut eu ceva anormal. Am făcut eu aşa ceva? FCSB a cerut o judecată dreaptă, spuneţi-mi ce am făcut eu rău. Gică poate să zică ce vrea. Eu m-am certat o dată cu el şi am fost vinovat. Acum nu mă mai cert cu el, chiar dacă e el vinovat. A fost un moment când am vrut să renunţ la TAS, pentru că mă ruga soţia, familia. Am sunat a doua zi un jurnalist pe care îl consider drept şi mi-a spus că am dreptate", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Finanţatorul FCSB crede că judecata de la TAS îi va face bine lui Hagi: "Ştiţi de ce? Pentru că nu va lua deciziile pe care vrea să le ia. M-am întâlnit azi cu Iftime. Mi-a spus că dacă voi învinge la TAS îi fac cel mai mare serviciu naşului meu".

Gigi Becali a mai spus că s-a întâlnit cu Valeriu Iftime, de la FC Botoşani, la aeroport şi a discutat cu acesta despre Olimpiu Moruţan. "Am oferit pentru Moruţan 700.000 de euro şi 20 la sută dintr-un viitor transfer. Mi-a spus că parcă l-am mai înmuiat cu discuţia de azi", a afirmat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.