Gigi Becali a spus că fundaşul Mihai Bălaşa nu va mai prinde echipa la FCSB după cartonaşul roşu primit cu Alaşkert, Becali nu i-a iertat nici pe Thierry Moutinho şi Salomao, pe care i-a transferat de curând, nici pe Alexandru Stan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai vede în viaţa lui să mai joace (n.r - Bălaşa). Ce poţi să-i mai zici? Ce poţi să-i zici unui jucător care face aşa? Nu am văzut o asemenea chestie. Nu m-am temut că se pierde calificarea pentru că am vorbit la pauză cu Mihai şi i-am zis: du-te tu din partea mea acolo, în vestiar, şi vorbeşte că poate săracul Bogdan... Îl văd moale aşa, cuminte, dar e pierdut. Du-te şi spune-i că am vorbit cu patronul să jucaţi fotbal că suntem mai buni ca ei şi îi batem aşa, în zece, de ce vă e frică? Şi asta au făcut. Este cel mai ruşinos eemci din istoria României. Bine, greşelile sunt ale mele. De un an de zile spun că nu avem fundaş central, nu am luat fundaş central. Am mai făcut şi o tâmpenie, i-am mai luat şi pe Moutinho şi pe Salomao, care nu stau în ghete. Acum am dat telefon şi i-am zis: spune-i şi lui Salomao şi lui Moutinho să nu mai apară la echipă. Antrenaţi-i să poată să stea în ghete şi după aia să intre. Să nu-i mai pună nici pe foaie pe lista UEFA. Hai că Moutinho mai e cum mai e, dar pe Salomao de ce să-l pui pe lista UEFA, că nu are ce căuta. Decât să joace el, mai bine joacă un portar, să-l băgăm în locul lui. Voi ziceţi că Bălaşa. E adevărat, dar eu zic că Stan. Şi primul gol şi a doua oară, centrare de el, de acolo... Să vedem ce o să pot să fac cu el, unde să-l dau, poate îl dau liber", a declarat Becali, la ProX, joi seară, imediat după meci.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul la 15 august.

După acest meci, antrenorul Bogdan Andone a demisionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.