FCSB i-a achiziţionat, luni, pe atacanţii Bogdan Rusu şi David Miculescu, de la CS Mioveni, respectiv UTA Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai aveam cu cine să jucăm dacă nu îl luam pe David. Când sunt copii din ăştia, să dai 1-2 milioane pe el, pot să ajungă la 50 de milioane. La fizicul pe care îl are poate să ajungă ca Lewandowski. Nu poate să ajungă la 20 de milioane sau la 10 milioane? De ce să nu dau 1.7 milioane pe el? Mai ales că nu dau de la mine. Iau 3 milioane pe Tănase şi dau 1.7 milioane pe el", a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre transferul lui Bogdan Rusu.

"Aseară l-am sunat pe el, la pauza meciului. L-am sunat pentru că nu aveam atacant. Nu putem să câştigăm meciuri fără atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis că vrea. Le dau 100.000 de euro, dacă ne calificăm le mai dau o suta şi dacă mergem în grupe le mai dau 50. Am terminat cu el, a venit băiatul, chiar dacă l-au sunat alţii de la alte echipe ca îi dau 25 de mii pe lună. A zis că are cuvânt şi că merge la Bucureşti dacă mi-a promis. Din Ardeal l-au sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB. A zis că nu, dar a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu”, a declarat Gigi Becali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.