Patronul grupării FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, pentru News.ro, că a perfectat transferul lui Adrian Stoian de la Crotone, jucătorul urmând să se alăture marţi lotului pregătit de Mihai Teja în cantonamentul din Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Becali spune că în următoarea perioadă va mai aduce un atacant.

„Stoian a semnat deja, mâine se alătură echipei, totul e în regulă. Pleacă în cantonament direct. Şi va mai veni un jucător bun, un atacant, cât de curând, dar nu mai vreau să mai spun dinainte. O să vedeţi”, a spus Becali pentru News.ro.

Întrebat dacă intenţionează să îl transfere pe Dennis Man, Becali a afirmat că are o ofertă clară în valoare de 30 de milioane de euro: „Transferul lui Man este mai aproape ca oricând. Lumea zicea că eu sunt nebun când am spus că o să iau 30 de milioane pe Man, uite că nu sunt aşa nebun cum zice lumea. Pot să vă spun că am ofertă de 30 de milioane pentru el, mai multe nu pot să vă spun, nici dacă e din Anglia sau din altă parte”.

Finanţatorul FCSB a precizat că are discuţii şi pentru vânzarea atacantului francez Harlem Gnohere. „Când va veni vremea va pleca şi Gnohere, acum nu am o ofertă clară, sunt doar discuţii, dar va pleca şi el”, a spus Becali.

Mijlocaşul Adrian Stoian, în vârstă de 27 de ani, a mai evoulat în carieră pentru echipa U19 a grupării AS Roma, la Pescara, AS Roma, Bari, Chievo Verona, Genoa, Bari şi Crotone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.