Internaţionalul Gicu Grozav a declarat, vineri, într-o conferiinţă de presă, că a refuzat oferta din partea FCSB, de unde ar fi primit un salariu de 25.000 de euro pe lună, pentru că nu ar fi dormit liniştit, precizând că în ţară poate juca doar la trei echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu am spus mereu că nu aş putea să merg acolo pentru că nu aş dormi liniştit. În ţară pot să joc la trei echipe şi cam atât. Dinamo a fost clar prima opţiune în ţară. În primă fază mi-am dorit să rămân în afară, dar nu am găsit varianta cea mai bună. Am refuzat 2-3 oferte şi aşa s-a ajuns la Dinamo. Dacă nu se rezolva asta probabil că aş fi mers şi în Liga a II-a. Nu vreau să fac o comparaţie cu echipa de acum patru ani. Eu am încredere în această echipă, are potenţial şi sper să ieşim din această pasă mai puţin bună. Sunt ferm convins că locul nostru este în play-off, nu în play-out. Am o clauză de reziliere, dar nu vreau să mă gândesc la asta acum, abia am venit, mă voi concentra la maximum şi să dau tot pentru Dinamo”, a declarat Grozav în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali afirmase, joi, că Gicu Grozav a refuzat să se transfere la echipa sa, unde ar fi primit un salariu lunar de 25.000 de euro. 

Jucătorul dinamovist speră să revină cât mai repede la forma optimă pentru a se putea întoarce la echipa naţională: „Eu mă simt foarte bine, sunt fericit că am revenit aici unde m-am simţit foarte bine. Sunt puţin în urmă dar o să trag tare la antrenament să-mi revin. Eu sunt ferm convins că locul nostru nu este unde suntem acum ci mai sus. Eu vreau din tot sufletul să demomnstrăm asta pe teren şi să arătăm că locul nu e aici. Mă bucur că mă aflu aici şi sper să facem lucruri frumoase împreună. Eu sper cât mai curând să ajung la naţională, poate în noiembrie. Eu sper să îmi regăsesc ritmul de joc, să joc constant bine şi apoi vom vedea ce va fi”.

Antrenorul FC Dinamo, Claudiu Niculescu, afirmă că Grozav va ajunge la 90 la sută din potenţial după pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale în Liga Naţiunillor. „Sunt fericit nu numai că este un fotbalist foarte bun, eu mi l-am dorit mult şi pe lângă fotbalist îi cunosc foarte bine şi caracterul. Este important şi caracterul. Este un fotbalist de mare valoare care va ajuta foarte mult această echipă. Feleicit conducerea că a reuşit să finalizeze negocierile cu Gicu şi de acum încolo rămâne doar să dăm drumul la treabă. Nici el nu e la capacitate maximă, dar uşor-uşor îşi va da drumul în ritmul de joc. Cred eu că Gicu va fi apt în proporţie de 90 la sută abia după perioade de întrerupere a campionatului. Sunt convins că va ajuta echipa dar şi echipa naţională, pentru că odată ce va evolua foarte bine la Dinamo va fi un om de bază şi la naţională şi echipa naţională are nevoie de el”, a spus Niculescu.

Tehnicianul consideră că Grozav poate fi un jucător determinant pentru Dinamo: „Cred că va fi în lot şi cu Botoşani, vom avea discuţii şi cu medicul echipei. De un singur lucru mi-ar fi teamă acum, de o accidentare. El s-a integrat foarte bine în antrenamentul echipei, deşi nu are meciuri în picioare, dar uşor se vor regla şi aceste lucruri. E destul timp, în pauza competiţională vom putea pune la punct mai multe lucruri. Nu trebuie să mai întârziem lucrurile, trebuie să-şi facă treaba pentru Dinamo, să ajute echipa, pentru că are capacitatea de a face acest lucru. Este un jucător care poate fi determinant pentruorice club, care poate marca goluri, poate deveni golgheter, dar echipa trebuie să joace, nu un jucător sau altul”.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, transferul internaţionalul Gheorghe Grozav la clubul din Ştefan cel Mare. Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, reuşind cinci goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 şi în Cupa Ligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.