Consilierul premierului pentru EURO 2020, Gheorghe Popescu, a dat marţi, cu 500 de zile înainte de startul competiţiei, asigurări în ceea ce priveşte pregătirile pentru găzduirea a patru partide de la turneul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vom fi pregătiţi pentru Euro 2020. Cred că în două săptămâni vom ţine o conferinţă de presă în care vom prezenta stadiul actual al proiectului şi ce paşi urmează să facem pentru ca până la Euro 2020 totul să fie în regulă. Pentru mine personal este o mândrie că ţara noastră organizează un astfel de eveniment. Dacă din punct de vedere sportiv beneficiile nu vor fi foarte mari, şi mă refer la faptul că echipa naţională nu se va califica direct la turneul final, câştigurile ulterioare, cu ce vom rămâne după acest turneu, vor fi uriaşe. Eu sunt convins că aşa cum am colaborat până acum cu celelalte instituţii vom face şi în aceste 500 de zile care au mai rămas până la fluierul de start al campionatului european”, a declarat Popescu la Arena Naţională.

Primaria Capitalei a organizat marţi, la Arena Naţională, evenimentul "500 de zile pana la Inceperea turneului final UEFA EURO 2020", la care au participat foştii internaţionali Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici şi Helmuth Duckadam. În cadrul evenimentului, cei trei au acordat autografe copiilor legitimaţi la cluburile de fotbal din Bucureşti şi a avut loc vernisajul unei expozitii în cadrul căreia au fost expuse tricourile unor glorii ale fotbalului din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.