Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seară, că fiul său Ianis a meritat să debuteze în prima reprezentativă. El nu a comentat prestaţia lui Ianis Hagi la meciul cu Lituania, spunând că trebuie punctat doar debutul şi că în viitor se va vedea valoarea jucătorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o zi fericită. Acum e doar un debut, aşteptat, muncit pentru el şi sunt fericit. Cu toţii trebuie să punctăm doar debutul. În viitor vom vedea. O să fiu împlinit când o să devină cel mai bun, căpitanul echipei. E un gând de părinte. Ianis a fost educat ca în viaţă să muncească foarte mult şi cred că el a arătat că a muncit, a suferit, iubeşte fotbalul. După aceea vom vedea cât de bun este. A meritat acest debut. A fost la toate loturile, a jucat bine. Nu numele joacă pe teren, contează randamentul. Ianis merită. Uitaţi-vă la cifre”, a spus Hagi la Digi Sport, adăugând că fiul său “o să facă lucruri frumoase” dacă va fi lăsat să crească şi va fi susţinut.

El a precizat că naţionala României a arătat că este mult mai bună decât Lituania. “Un meci la îndemâna noastră, un joc bun. Din toate punctele de vedere meciul a fost foarte uşor. Echipa a jucat serios, am avut consistenţă. Din ambele întâlniri s-a văzut că echipa României e mult mai bună decât Lituania”, a afirmat Hagi.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, în grupa a patra a Diviziei C a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.