Comisia de Disciplină de FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului Gheorghe Hagi pentru două jocuri, ca urmare a eliminării de la meciul FC Viitorul – CSM Poli Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de luni, Hagi a fost trimis în tribună în minutul 84. În minutul 54, de la Viitorul a fost eliminat şi De Nooijer.

Şi De Nooijer a fost sancţionat de Comisia de Disciplină.

Decizia este următoarea: “În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. HAGI GHEORGHE, antrenor FC Viitorul Constanţa, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei; În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul DE NOOJIER BRADLEY (FC Viitorul Constanţa) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei”.

Ca urmare a altei partide din etapa trecută, FC Botoşani – Chindia Târgovişte, Alexandru Benga (Chindia), eliminat în minutul 85 după ce a călcat un adversar aflat pe gazon, a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 7.000 de lei. Hervin Ongenda (FC Botoşani), eliminat în minutul 90+3 după ce a primit al doilea cartonaş galben, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

După alte două eliminări din etapa din weekend, Constantin Budescu (Astra Giurgiu) şi Bilal Laidouni (FC Voluntari) au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu câte 740 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.