Antrenorul Nigeriei din 2016, Gernot Rohr nu va conduce luna viitoare pe Super Eagles la Cupa Africii pe Naţiuni. Franco-germanul a fost într-adevăr forţat să-şi părăsească postul duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criticat în ciuda rezultatelor generale convingătoare - primii în grupa lor de calificare pentru CAN, Super Eagles vor juca şi la sfârşitul lunii martie play-off-ul Cupei Mondiale din Qatar (pentru care sunt cap de serie, cu Senegal, Maroc, Tunisia şi Algeria), germanul ştia că este aproape de demitere.

 I s-a oferit chiar o despărţire pe cale amiabilă pe 17 noiembrie, a doua zi după remiza împotriva Capului Verde (1-1).

În aşteptarea numirii succesorului său, directorul tehnic Augustine Eguavoen - fost căpitan şi antrenor al Super Eagles (2005-2007) - este cel care se va ocupa, interimar, de pregătirea echipei pentru CAN. În Grupa D, Nigeria va înfrunta, în ordine, Egiptul, Sudanul şi Guineea-Bissau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.