Fundaşul în vârstă de 35 de ani al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a anunţat joi că meciul cu Almeria, din etapa următoare a campionatului spaniol, va fi ultimul din cariera sa de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gerard Pique, campion mondial cu Spania în 2010, va pune punct carierei sale de jucător în meciul din La Liga, cu Almeria, de sâmbătă, 5 noiembrie.

Pique (35 de ani), a jucat în carieră pentru Manchester United, Real Zaragoza şi FC Barcelona. A adunat 102 selecţii şi 5 goluri pentru Spania, fiind campion mondial în 2010 şi campion european în 2012.

În palmaresul lui Pique mai sunt 8 titluri de campion al Spaniei, un titlu de campion al Angliei, 4 trofee UEFA Champions League (3 cu Barcelona şi unul cu Manchester United), trei Supercupe ale Europei (Barcelona) şi trei titluri de Campion Mondial al Cluburilor (2009, 2011, 2015).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.