Atacantul George Puşcaş a declarat, sâmbătă, că s-a gândit bine înainte de a accepta un contract cu Palermo, el precizând că a avut oferte şi din Serie A şi din afara Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am avut dubii. Dacă trebuia să rămân în Italia, Palermo era prima opţiune. Vin cu mare antuziasm. Sunt încrezător şi mă aştept să fac un sezon mare cu această echipă. Am avut oferte din Serie A şi din străinătate: a fost o alegere făcută după ce m-am gândit bine. Sunt sigur că lucrurile vor merge bine. Echipa se antrenează bine. Am vorbit cu multe persoane şi nimeni nu mi-a spus ceva rău despre Palermo. M-au îndemnat să aleg Palermo, dar ştiam deja că este alegerea corectă. Sunt mulţumit şi abia aştept să intru pe teren”, a spus Puşcaş.

George Puşcaş de la Inter Milano a semnat în această săptămână un contract pe patru ani cu gruparea din Serie B Palermo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.