Cluburile FC Argeş şi Farul Constanţa au ajuns la un acord pentru împrumutul lui George Ganea la Piteşti. Atacantul venit de la echipa patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi a semnat cu echipa piteşteană un contrat pe 1 an şi 6 luni, cu posibilitate de cumpărare la finalul înţelegerii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În această ediţie de campionat, fiul lui Ionel Ganea a evoluat la Farul în 14 meciuri şi a marcat 2 goluri. George a început fotbalul în Italia, unde a jucat la grupele de copii şi juniori de la Entella şi de la AS Roma.
 
În 2018 a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj, unde a stat jumătate de an. Gică Hagi l-a adus la Constanţa la începutul lui 2019, George îmbrăcând tricoul marinarilor în 80 de partide.
 
Ganea Jr. are în palmares Cupa şi Supercupa României, trofee câştigate în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020 sub bagheta ”Regelui”.

El a strâns până acum 7 selecţii la naţionala României U21 şi 3 la reprezentativa U23.


 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.