Formaţia Genoa, cu Ionuţ Radu rezervă, a fost eliminată, joi, de echipa de liga a treia Virtus Entella, în turul patru al Cupei Italiei, rezultat în urma căruia conducerea clubului din Serie A a decis să renunţe la tehnicianul Ivan Jurici, relatează Ansa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, noul antrenor al echipei lui Radu va fi Cesare Prandelli.

Joi seară, Virtus Entella s-a impus cu scorul de 10-9 în urma loviturilor de departajare şi s-a calificat în optimile competiţiei. La finalul prelungirilor, scorul era 3-3 (Piatek ’27 – penalti, ’86 – penalti, Lapadula ‘110 – penalti pentru Genoa, respectiv Icardi ’20, ’83, Adorjan ‘120+2 pentru Entella).

La loviturile de departajare, Genoa a marcat prin Veloso, Sandro, Biraschi, Piatek, Zukanovici şi Romulo, iar Bessa şi Lapadula au ratat. Virtus Entella a înscris prin Mota, Nizzetto, Belli, Paolucci, Di Paola, Icardi şi Adorjan. Baroni a ratat.

Poarta echipei Genoa a fost apărată joi de Federico Marchetti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.