Formaţia CSU Craiova a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care Alexandru Mitriţă a ratat un penalti pe final şi jucătorii Darius Olaru, de la gazde, şi Renato Kelic, de la oaspeţi, au ajuns la spital, după ce s-au ciocnit cap în cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 90+2, Pleşca a apărat un penalti executat de Mitriţă, lovitură acordată pentru un fault al lui Buşu la Bărbuţ.

În minutul 55, Kelic şi Olaru au fost înlocuiţi după ce s-au lovit cap în cap. Cei doi au primit îngrijiri pe teren timp de câteva minute, iar Olaru a fost scos cu targa şi cu gâtul imobilizat. Cei doi au ajuns la spital, potrivit telekomsport.ro.

Gaz Metan Mediaş: Greab (Pleşca ’69) – Popovici, Constantin, Cristea, Buşu – Neagu, Sîrghi, Bic – Chamed, Olaru (Târcoveanu ’55), Golubovici. Antrenor: Cristian Pustai

CSU Craiova: Calancea – Screciu, Kelic (Popov ’55), Briceag (Bărbuţ ’85) – Dimitrov, Mateiu, Zlatincki, Bancu – Gustavo (Roman ’74), Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Constantin ’63, Buşu ‘90+1, Chamed '90+6

Arbitri: George Rădulescu – Adrian Ghinguleac, Mircea Orbuleţ – Lucian Rusandu

Observatori: Ioan Bogdan, Nicolae Grigorescu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.