Formaţia Gaz Metan Mediaş a obţinut promovarea în Liga I, după ce a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni, în ultima etapă a play-off-ului eşalonului secund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 42, prin Radu. Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 81, când a fost eliminat Roberto. Pentru CS Mioveni a înscris Galan, în minutul 90+3.

Tot în Seria a II-a a play-off-ului eşalonului secund, FC Braşov a fost învinsă cu scorul de 3-2 de UTA Bătrâna Doamnă şi FCM Baia Mare a pierdut meciul cu Chindia Târgovişte, scor 2-4.

În Seria I, Farul Constanţa a remizat cu Dacia Unirea Brăila, scor 2-2, Dunărea Călăraşi a învins Academica Clinceni, scor 3-0, şi FC Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare la SC Bacău.

Din Seria I a promovat în prima ligă Rapid, iar Dunărea Călăraşi va juca un baraj pentru accederea în principalul eşalon. Din seria secundă a promovat Gaz Metan Mediaş, iar UTA Bătrâna Doamnă va juca la baraj.

În etapa a noua a play-out-ului s-au înregistrat următoarele rezultate:

Seria I

ACS Berceni - Bucovina Pojorâta 3-0

Seria II

CSM Râmnicu Vâlcea - Unirea Tărlungeni 2-0

Universitatea Cluj - Olimpia Satu Mare 1-1

Şoimii Pâncota - Metalul Reşiţa 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.