Clubul Gaz Metan Mediaş a mai fost penalizat cu două puncte în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru neplata drepturilor financiare faţă de fotbalistul Sergiu Cristian Popovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 17.03.2022 – 31.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022", informează LPF.

Cu această nouă depunctare, Gaz Metan a ajuns la minus 13 puncte în clasamentul Ligii I.

Academica Clinceni a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată faţă de jucătorul Florin Gardoş.

De asemenea, jucătorii Bradley Diallo (FC U Craiova) şi Andrei Tofan (FC Argeş) au fost suspendaţi pentru un joc, respectiv două, după ce au fost eliminaţi la meciurile ultimei etape.

În plus, Diallo a fost amendat cu 740 lei, iar Tofan, cu 3.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.