Internaţionalul galez Gareth Bale vrea ca Beyonce să îi cântela nuntă, primăvara viitoare, iar reprezentanţii săi au început deja negocierile cu reprezentanţii artistei, informează thesun.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit jurnalului britanic, care citează un apropiat al sportivului, Bale va avea două petreceri de nuntă, una în Ţara Galilor şi cealaltă în altă ţară, probabil în Italia. La aceasta din urmă ar putea cânta şi Beyonce.

Gareth Bale, în vârstă de 28 de ani, şi logodnica sa Emma Rhys-Jones, 27 de ani, se cunosc din adolescenţă. Cei doi au două fetiţe: Alba Violet, născută în 2012, şi Nava Valentina, născută în 2016.

Potrivit The Sun, Beyonce a primit pentru apariţii private chiar şi 1,5 milioane de lire sterline.

O astfel de sumă nu ar fi însă o problemă pentru Bale, component al echipei Real Madrid, care câştigă 15 milioane de lire sterline pe an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.