Formaţia Galatasaray, la care este legitimat Iasmin Latovlevici, a câştigat, sâmbătă, pentru 21-a oară campionatul Turciei, după ce a învins în ultima etapă echipa Goztepe Izmir, în deplasare, scor 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Gomis, în minutul 66, din penalti. Latovlevici, la care Galatasaray ar urma să renunţe, nu a făcut parte din lotul pentru această partidă.

Galatasaray a încheiat sezonul cu 75 de puncte, cu trei mai multe decât echipele de pe poziţiile 2 şi 3, Fenerbahce şi Istanbul Başakşehir.

Campioana Turciei va juca în grupele LC. Fenerbahce va juca în turul trei preliminary al Ligii Campionilor, Istanbul Başakşehir în turul trei preliminar al Ligii Europa şi Beşiktaş (locul 4) în turul doi preliminar al Ligii Europa.

În Liga Europa, însă în faza grupelor, va evolua şi Akhisarspor (locul 11 în campionat), în calitate de câştigătoare a Cupei Turciei.

Au retrogradat Osmanlispor, Genclerbirligi şi Karabukspor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.