Atacantul formaţiei Galatasaray Florin Andone a efectuat un examen medical la Istanbul, după accidentarea suferită în meciul cu Gaziantep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Clubul turc a precizat că internaţionalul român a început recuperarea, dar nu a menţionat nici perioada de indisponibilitate şi nici dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep - Galatasaray şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel.

Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.