Crainicul de la stadionul echipei columbiene Santa Fe a comis o gafă, miercuri, înaintea unui meci din Copa Libertadores cu brazilienii de la Santos, anunţând un minut de reculegere în memoria căpitanului oaspeţilor, Ricardo Oliveira, care era pe teren, relatează O Globo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mod normal, crainicul ar fi trebuit să anunţe că minutul de reculegere este în memoria lui Kaneco, fost component al echipei Santos, care a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 70 de ani.

Ricardo Oliveira nu a fost atent şi nu şi-a dat seama de gafa crainicului în momentul în care a fost comisă. "Eu nu am auzit. Acum am aflat. Nu este nevoie ca organizatorii să îşi ceară scuze. Este în regulă", a spus fotbalistul după meci.

Santa Fe şi Santos au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat la Bogota, în grupele Copa Libertadores. Ricardo Oliveira a fost titular la oaspeţi şi a jucat până în minutul 70.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.