Jucătoarea Gabriela Ruse a anunţat, duminică, în social media, că nu va evolua în Billie Jean King Cup, în confruntarea României cu Polonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut probleme cu o pneumonie virală urmată de covid-19 în luna februarie, chiar am jucat la Dubai pe antibiotice. Nu am vrut să renunţ. Am făcut tot ce am putut ca să mă refac şi să joc în SUA. SUA a reprezentat un start lent şi am simţit efectele bolii îndelungate. Am început să mă simt mai bine aproape de Miami, deşi aveam probleme în a forţa mai mult de două meciuri. Totuşi, la Charleston m-am simţit lentă, lipsită de energie şi am avut probleme la meciuri mai lungi. Investigaţii amănunţite au arătat o inflamaţie la inimă. Corpul meu are nevoie de odihnă. A trebuit să iau foarte dificila decizie de a mă retrage din Billie Jean Cup şi de a nu concura săptămânile următoare. Billie Jean Cup are un loc special în inima mea şi a fost mereu un sentiment extraordinar să joc pentru ţara mea”, a precizat sportiva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

România va întâlni Polonia, la 15 şi 16 aprilie, a Radomskie Centrum Sportu, din Radom. Câştigătoarea confruntării  va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 echipe din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.