Căpitanul nejucător Gabriel Trifu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa României va da totul la întâlnirea cu Spania, din calificările Cupei Davis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit să luptăm, suntem pregătiţi pentru o întâlnire dură şi vom da tot ce este mai bun. Carlos Alcaraz este un talent imens, îl ştiu de când era junior, calcă pe urmele lui Rafael Nadal, are un viitor strălucit. Băieţii sunt conectaţi la acest meci, poate un pic prea mult, am încercat să-i deconectez puţin şi sper că am reuşit să fac treaba, să facem un meci bun şi să câştigăm. Marbella este un oraş minunat, am avut câteva zile mai grele, cu frig şi ploaie, dar acum a răsărit soarele şi ne antrenăm bine. Ştiu că va fi meci cu casa închisă. Jucătorii noştri muncesc din greu, am venit să apărăm şansa pentru România. Spania are jucători buni, poate forma chiar două echipe, dar noi vom lupta pentru locul nostru", a declarat Trifu.

El a mai spus că s-ar bucura să fie cât mai mulţi români la întâlnirea de la Marbella. "Ne-am bucura să vină mulţi români la meci, dar cred că oricum vom fi în inferioritate numerică, noi trebuie sp ne facem treaba pe teren", a subliniat el.

Din echipa României pentru acest meci fac parte Marius Copil, Nicolae Frunză, Ştefan Paloşi, Gabi Adrian Boitan şi Horia Tecau, Gabriel Trifu fiind Căpitanul nejucător, iar Andrei Mlendea, antrenor.
 
Întâlnirea cu Spania va avea loc în 4-5 martie 2022, pe zgură, pe terenul de la "Puente Romano Hotel Tennis Club" din Marbella.
 
Echipa care va câştiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.


 

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.