Fotbalistul echipei Concordia Chiajna, Gabriel Matei, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-3, că salariul nu i-a fost plătit la zi, ceea ce nu i se pare corect. În replică, preşedintele clubului, Cristian Tănase, a afirmat că întârzierea salarială este de doar şase zile şi că prin aceasta a vrut să vadă dacă jucătorii au vreo reacţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rezultatul este just. Oamenii din staff s-au plâns că le e ruşine să iasă pe stradă? Să ne bage banii pe ultimele două luni. Grădinaru a spus că avem banii la zi? Poate el are banii la zi, eu nu am banii la zi. Nu mi se pare normal în 2018 să nu fii plătit la zi”, a spus Matei la Digi Sport.

Tot la Digi Sport, Tănase s-a declarat profund dezamăgit de Matei. “În mod normal dacă eşti corect cu tine ca om, puteai să spui că ai o întârziere de exact şase zile. La ora 13.00 el avea o problemă foarte importantă, nu îi ieşeau 800 de lei. A sunat la serviciul financiar. Cei 800 de lei erau de fapt un punct câştigat, care îi intrase luna anterioară. Era într-o eroare. El mai bine se gândea la jocul de astăzi. Perturbă vestiarul prin anumite acţiuni. Sunt extraordinar de supărat şi dezamăgit de acest jucător. Eu unul nu-l dau afară pe Gabi Matei, dar reclam lipsa lui de gânduri bune. El neştiind cât are salariul net lunar, probabil a încurcat banii pe care îi avea avans, a încurcat socotelile şi neieşindu-i socotelile nu s-a concentrat la faza la care s-a acordat penalti”, a afirmat Tănase.

El a precizat că unii jucători au salariile la zi şi că nu s-a discutat o eventuală demitere a lui Dorinel Munteanu. “Această întârziere a fost provocată de noi,am vrut să vedem dacă au vreo reacţie. N-a existat la Chiajna vreun jucător care să plece cu un euro lipsă. N-am discutat nicio clipă să-l demitem pe Dorinel Munteanu. Vina principală ar trebui să se gândească jucătorii unde este. Nu cred că Dorinel Munteanu îi învaţă cum să greşească”, a explicat oficialul Concordiei Chiajna.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an.

Golurile au fost marcate de Simonovski ’35, Florin Ştefan ‘45+2 şi Nouvier ’58 (din penalti acordat pentru un fault în careu).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.